Új híd épül a Dunán

Új híd épül a Dunán

Új híd épülhet a Mosoni-Dunán Győrnél. A beruházó NIF Zrt. közzétette a Győr belső keleti elkerülő útjára vonatkozó ajánlati felhívást a TED-en. A leendő nyertesnek az engedélyezési és kiviteli tervek elkészítése, valamint az építési engedélyek megszerzése lesz a feladata a projektben - írja a Magyarépítők.

Az új nyomvonalon létrejövő, közel 3 kilométeres út az 1-es főút és a 14-es főút között teremt kapcsolatot a város jelentős részének elkerülésével. Az elkerülő az 1-es főúttól az Ipar utca meghosszabbításaként indul. A beruházásban egy új híd is épül a Mosoni-Dunán, mely kerékpáros és gyalogos átkelővel jön létre.

Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum - 2019. március 19., Győr

2019 tavaszán megrendezésre kerülő félnapos ingyenes konferenciáinkon a Portfolio elemzői mellett vállalatfinanszírozással és versenyképesség javítással, valamint munkaerőpiaci kihívásokkal foglalkozó szakértők segítségével adunk gyors és aktuális áttekintést a kis- és közepes vállalatok, gazdasági szervezetek, önkormányzati cégek (projekt)vezetői számára az egyes szakterületek helyzetéről és kilátásairól.
A belső keleti elkerülő az 1-es főút és az új Bácsai út közötti 1,27 kilométeren négysávos útként jön létre, így az új Duna-híd is négy sávot kap. Az új Bácsai út és a 14-es főút között kétsávos utat alakítanak ki. Az Ipar utca és az 1-es főút csomópontjában jelzőlámpás turbó körforgalom jön létre, ugyanakkor a Bácsai úti csomópont és a 14-es főút csomópontja is körforgalmat kap. 

Fotó: Pexels


 

Biztosítók