Bemutatkozunk

A PARAGON-Alkusz Zrt. 1996 óta végez biztosításközvetítői tevékenységet, mint független biztosítási alkusz. Rendelkezünk a szükséges hatósági engedélyekkel és törvényi feltételekkel. A hosszú évek során nagyon komoly tapasztalatra, és szakmai háttérre tettünk szert, melyet a minden napokban kamatoztatunk annak érdekében, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

Felügyeleti hatóság: Magyar Nemzeti Bank
Felügyeleti engedély szám: 37/1996
Felelősség biztosítónk: Allianz Hungária ZRt.
Felelősség biztosításunk kötvényszáma: 324346908

Alkuszi tevékenységünk keretében képesek vagyunk arra, hogy az ügyfelek igényeit és lehetőségeit szem előtt tartva, a legelőnyösebb biztosítási módozatot és formát tudjuk ajánlani. Országos hálózatunk a partner gépjármű kereskedésekre épül. Az együttműködő partner gépjármű kereskedéseink száma eléri a 160-at. 

Teljesítményünk alapján cégünk a legnagyobb - gépjármű kereskedések kiszolgálására szakosodott- biztosítási alkuszok egyike Magyarországon. Ugyanakkor készek vagyunk az ügyfeleink egyedi igényeit maximálisan szem előtt tartva a legjobb biztosítási módozatot megtalálni mindenkinek, aki megtisztel minket a bizalmával. 

A díjak összehasonlítására, lehetőséget biztosítunk honlapunkon, vagy személyesen valamelyik partner autó-kereskedésünkben, és egyéb szerződött partnereinknél.

Mivel nyújt többet a mi on-line oldalunk?

Szerződésállományunk nagysága megköveteli, hogy a legkorszerűbb informatikai háttérrel rendelkezzünk: adatbázisaink kezelésére speciális szoftvert használunk, és természetesen kiemelt figyelmet fordítunk az adatok védelmére. Ennek részleteit a hatályos adatvédelmi szabályzatban olvashatja.

Kapcsolatban állunk valamennyi, Magyarországon jelenleg gépjármű biztosítást végző biztosítóval.

Üzleti filozófiánk, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk a biztosítások területén. Szolgáltatásunkat teljes körűen, a szakmai elvárásoknak maximálisan megfelelve végezzük az ügyfelek megelégedésére. Ügyfeleink, és partnereink számára ügyfélszolgálatot tartunk fenn, melynek segítségével a díjfizetési problémáktól, a kárrendezési tanácsadásig állunk rendelkezésre. Forduljon hozzánk bizalommal!

Szabályzataink

MNB működési engedélyünket ezen a linken ellenőrizheti!

Adatvédelmi tisztségviselő

Madarassy Ügyvédi Iroda
www.madarassy-legal.com
Tel/Fax: +36 1 786 2003
Mobil: +36 30 441 0256
E-mail: office@madarassy-legal.com
1117 Budapest, Váli u. 4. IV. em. 2.

Biztosítók